Csajos nyári programokhoz ajánljuk a jeges, pisztáciás-matchás hűsítő csodát. Lepd meg barátnőidet a különleges, mindenmentes, elegáns frappéval, és meg is alapozod vele a jó hangulatot.
.
Hozzávalók
100 g héjas pisztácia (áztatva *lásd a megjegyzéseket) VAGY 4 evőkanál pisztácia vaj
1 csésze konzerv kókuszkrém (jégkockákra fagyasztva *lásd a receptet)
1 tk vaníliarúd belső vagy pár csepp vanília aroma
½ csésze jégkocka
.
Díszítés
Kókusztejszín
Apróra vágott pisztácia
Friss menta levelek
Elkészítés
1. Előző este tedd a kókuszkrémet jégkocka tartóba, és tedd a fagyasztóba.
2. A pisztáciát áztatásához tedd egy tál vízbe, fedd le, és tedd a hűtőbe éjszakára.
3. Szűrd és öblítsd le a pisztáciát, és tedd nagy teljesítményű turmixgépbe. Add hozzá a kókusztejszín jégkockákat, a matchát, a kókusztejet, a szójajoghurtot, a juharszirupot és a vaníliát valamint a sima jégkockákat.
4. Turmixold össze a hozzávalókat néhány percig, amíg sima nem lesz.
6. Töltsd poharakba, díszítsd felvert kókusztejszínnel, pisztáciával és mentalevelekkel.
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.