1. Bélelj ki sütőpapírral egy 9”-os csatos tortaformát.
2. Tedd a Buddha Tálat, a kókuszreszeléket és az aszalt epret a robotgépbe, és mixeld kb. egy percig, hogy összeálljon.
3. Add hozzá a datolyát, a kókuszzsírt, a sót és a vizet, és addig turmixold, amíg a hozzávalók össze nem tapadnak tésztává.
4. Ujjaiddal vagy evőkanál hátával nyomkodd a tésztát a tortaforma aljába. Ha már tömör az alap, tedd a fagyasztóba, amíg elkészíted a következő réteget.
5. Az epres réteghez tedd az összes hozzávalót a turmixgépbe, és turmixold simára és krémesre. Vedd ki az alapot a fagyasztóból, és öntsd az eperkeveréket a tésztára. Ütögesd a tortaforma alját a munkafelülethez, hogy kiüsd belőle a légbuborékokat, és tedd vissza a fagyasztóba 1 órára, hogy megdermedjen.
6. Közben készítsd elő az áfonyás réteget úgy, hogy tedd az összes hozzávalót a turmixgépbe. Mixeld simára és krémesre. Vedd ki a tortaformát a fagyasztóból, és önts bele az áfonyás réteget. Ütögesd ismét a munkafelülethez, hogy kiüsd belőle a légbuborékokat, és tedd vissza a fagyasztóba további 1 órára.
7. Végül tedd a málnaréteg összes hozzávalóját a turmixgépbe, és turmixold simára és krémesre. Vedd ki a tortaformát a fagyasztóból, és öntsd a formába a málnás keveréket. Ütögesd a légbuborékok eltávolításához majd evőkanál hátával vagy késsel simítsd el a torta tetejét. Tedd vissza a fagyasztóba legalább 4 órára (vagy egy éjszakára) dermedni.
8. Tálaláskor még fagyottan vedd ki a tortát a formából.
9. Díszítsd a torta tetejét friss bogyós gyümölcsökkel, és tálalás előtt engedd olvadni 45 percig.
Tipp: Tárold hűtőszekrényben légmentesen záródó edényben, és 1-2 napon belül használd fel, vagy a fel nem használt süteményt vágd fel szeletekre és egyenként, és fagyaszd le későbbi fogyasztáshoz.