TOP termékek

Házhozszállítás

Csomagod a futárnál bankkártyával is fizetheted!

20ezer Ft felett INGYENES házhozszállítás

Részletesebb információk ITTLátogassa meg a Naturharmonia.hu webüzletet a ShopManian

 

Webműsor.hu - Az online műsorújság https://webmusor.hu/

Bemutatkoznak a Natur Harmónia megálmodói

 

 

Mónika:

Mónika 2 gyermek édesanyja, aki gyermekei születése óta nem csak munkájában, hanem gyermekei egészségtudatos nevelésében is kamatoztatja az egyetemen megszerzett tudását. Mónika ugyanis mikrobiológus, így pontosan tudja, mit rejtenek a táplálékkiegészítők és ételek csomagolásán található kifejezések. Tudja, mitől bio a bio, mitől más az egyik alapanyag, mint a másik és mit jelent a liofilizálás vagy az antioxidánssal tartósítás. Mónika alapos és mindig utánanéz és elemzi számunkra a tudományos kutatásokat, eredményeket, illetve lefordítja, elmagyarázza nekünk, mit is takarnak a szakkifejezések.

 

Böbe:

Böbe egy fiatal szoftverfejlesztő hölgy, aki már gyermekkorától a sportok, a természet és a kutyázás szerelmese. Böbe ebben nőtt fel, nem is tudja máshogy elképzelni az életét. Gondosan ügyel saját és családtagjai egészséges táplálkozására és a megfelelő mennyiségű testmozgásra. Fiatal kora ellenére fantasztikusan főz, minden alapanyagot megválogat, amely a tányérra kerül. Ínycsiklandóan egészséges ételeinek receptjeit szívesen megosztja velünk és veletek itt az oldalon és a facebook oldalunkon. Nemrég a gyönyörű tájairól híres Norvégiába költözött férjével, így most ott szerzett tapasztalataival hoz újdonságokat Nekünk.

 

Eszter:

Eszter is két gyermek édesanyja. Nem volt mindig kifejezetten egészségtudatos, de az évek múlásával, illetve néhány hízás-fogyás, kisebb mozgásszervi problémák után rájött, igenis van létjogosultsága és nem csak egy kóbor divat az egészséges táplálkozás. Eszter marketing szakos közgazdász, az elemzések híve, nem lehet csak úgy megtéveszteni egy szép csomagolással, hangzatos reklámszöveggel. Pontosan tudja, hogy a jó marketing mögött még annál is jobb termékeknek kell állnia.

 

Három különböző egyéniség, három korosztály, három eltérő szakma. Mégis nagy az egyetértés abban, hogy fontos az, amit teszünk magukért és a következő generációkért. Amikor az ember elkezd a saját egészségére figyelni, akkor elkezd jobban törődni a környezetével is.

Vannak, amiket már tudunk és vannak, amiket még mi is tanulunk az egészség és környezettudatossággal kapcsolatban. A tudásnak akkor van értelme, ha meg is osztjuk, ezért itt leírunk minden tudást, minden újdonságot, amit felfedezünk, mert adni jó, felszabadító érzés!

Kizárólag olyan termékekkel foglalkozunk, amelyeket mi is használunk, fogyasztunk, a tányérunkba, poharunkba tesszük. Olyanokat, melyeket nagyon alaposan, több szempontból megvizsgálva kiválónak találunk és amelyekkel elérhetjük azt a célt, amelyben mindannyian egyetértünk és amiért Naturharmonia lett a nevünk:

Szeretnénk hosszú, egészséges, testileg-lelkileg HARMÓNIKUS életet élni.


 

 

Szakértőink, segítőink:

 

 

Dr. Barcs István főiskolai tanár, mikrobiológus, 

 

Ki vagyok én?

 

 

 


 

 

Divatszakértőnk: Deák Laura a LAURA DEAK & CO ruházati márka megálmodója és tulajdonosa

 

Egy márka. Egyedi. Valami más. 

 

Nagyon szeretek újat létrehozni és értéket teremteni. Egy táska vagy ruhadarab létrehozása során csodálatos érzés látni a munkafolyamatot elejétől a végéig és megfogni a kész terméket, amit én álmodtam meg. 2020 évében hoztam létre saját márkámat, LAURA DEAK & CO. néven. Az előállításban segítséget nyújt Nyíri Mária varrónő, illetve Demeter Anita bőrműves.


A ruhák terén a “minimal” design kedvelők oldalát erősítem, ebben a stílusban tervezem és készítem őket.