TOP termékek

Házhozszállítás

Csomagod a futárnál bankkártyával is fizetheted!

20ezer Ft felett INGYENES házhozszállítás

Részletesebb információk ITTLátogassa meg a Naturharmonia.hu webüzletet a ShopManian

 

Webműsor.hu - Az online műsorújság https://webmusor.hu/

Kedvezmények

Spórolj!

Szeretnénk megajándékozni Benneteket, visszatérő törzsvásárlóinkat, ezért webáruházunk útjára indította hűségpont gyűjtő rendszerét!

 A webáruház a regisztrált felhasználók számára nyit egy virtuális számlát  melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres megrendelés után kapott pontok, amit a következő megrendeléskor a vásárló fel tud használni, de akár gyűjtheted is, az összegyűjtött pontoknak nincs lejárati idejük, bármeddig felhasználhatóak.

Ha regisztrálsz áruházunkban és feliratkozol ezzel egyidejűleg a hírlevelünkre is, bizalmadat rögtön 200 ponttal díjazzuk!

hűség akció kutya, macska táp

Regisztráció után az összes megrendelt áru értékének minden 100 Ft-ja után 1 hűségpontot kapsz tőlünk (a szállítási díjra nem vonatkozik a pontgyűjtés). Időszakos, extra akciók keretében bizonyos termékekért több pontot szerezhetsz, figyeljd hírlevelünket, híreinket, facebook oldalunkat.

Az áruházban megvásárolható valamennyi termék megvásárlása esetén jár a Hűségpont , beleértve az akciós termékeket is. A megrendelés során a Fizetési mód kiválasztásánál adhatjuk meg a felhasználni kívánt pontok összegét.

A Hűségpont gyűjtő rendszer felhasználásának feltételei:

Hűségpont a www.naturharmonia.hu webáruházban regisztrált felhasználók számára adható. Hűségpontot gyűjteni és felhasználni kizárólag interneten keresztül leadott megrendeléssel lehet. A Hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre semmilyen körülmények között át nem váltható. A szállítási díj nem fizethető hűségponttal.