TOP termékek

Egészség blog

Olvasunk, nyomozunk, kutatunk egészség, erőnlét témakörben, természetes gyógymódokról, a megszerzett tudást pedig megosztjuk veletek itt.

A jövődet a jelenben teremted.

KEZDD MOST!
Energikus élet a harmónikus jövőért!
Koffein: igen vagy nem?
17
Márc

KOFFEIN – I LOVE YOU

Vannak, akik azt mondják, hogy nem tudnak koffein nélkül élni – mi a Naturharmoniánál ebbe a csoportba tartozunk 

Kire hasonlít ez a kölök, mondd?!
19
Márc

Az utódok öröklik elődeik látható, és gyakran alig elviselhető tulajdonságait (ez utóbbinál utalnék Nagy Bandó András egyik mondására: A hölgy a természetet hozta be a családba. Az ő rettenetes természetét!).

Mi a stressz?
23
Márc

A stressz pusztító hatással lehet az egészségre , ezt tudományos kutatások százai is megerősítik. Számos betegség kockázati tényezője között valójában szinte mindig megtalálhatjuk a kapcsolódó stresszt és a stressz által kiváltott viselkedést, például a rossz étkezési szokásokat, az alkoholfogyasztást, a kábítószer- vagy gyógyszerfogyasztást.

A baci egy vírus. Vagy... hogy?!
14
Márc

Már apró korában megtanulja a gyermek, hogy a vitamin az jó, egészséget csinál, a bacilus meg rossz, mert megbetegít. Aztán sokaknak marad ennyi az összes ismeretük az egészségről, életük végéig.

Érkezik az Istennő---Iswari
24
Febr

Már úton van! Nagyon várjuk!

Ragály
06
Márc

Majd írok...  

 

Ragály

Mi a ragály? Mi a karantén? Mert hogy mi a hülyeség, azt tudjuk jól.

Majd beszélünk egyszer a fertőzésről is részletesen. Fertőzések mindig vannak, nem fognak időszerűtlenné válni. A járvány most tombol, és jó lenne, ha vége lenne már.

Látod? Nem látod? Na látod?!
24
Febr

Majd írok...

 

Darázsfészek
17
Jan

Erősíthető-e az immunrendszer

Sokat vitatott témakör az immunrendszer erősítése. Pár évvel ezelőtt az orvostársadalom még egyértelműen elzárkózott az immunrendszer erősítésének lehetőségétől.

Ma már ez az egységes ellenállás megtörni látszik. Ugyanakkor a másik oldalon az alternatív gyógyítás hívei akár túlzottan is hisznek az immunerősítés lehetőségében, sok esetben mint egyedüli lehetőség a betegségek gyógyításában. Hol lehet az igazság?

Mitől zöld a kávé?
19
Jan

A zöld kávébabból származó koncentrált kivonat serkentheti a zsírégetést. Fogyasztása ezért elsősorban fogyókúra során ajánlott.