Mivel lassan a csapból is ez folyik, kipróbáltuk mi is! Ebből az adagból 2 óriási adag lett, de szerintem 4 főre is simán elosztható, csak akkor dupla tészta kell hozzá. Hozzávalók: 250 g friss tagliatelle tészta 200 g feta sajt 500g koktélparadicsom olívaolaj só, bors 3 gerezd fokhagyma bazsalikom, oregánó Elkészítés Helyezzük a feta sajtot egy jénai közepére, és rakjuk körbe koktélparadicsomokkal. Locsoljuk meg olívaolajjal, és szórjuk a fűszereket a sajtra. Tegyünk közéjük 3 gerezd megpucolt fokhagymát is. Tegyük be a sütőbe 200 C-ra, és süssük addig, amíg a paradicsomok megszottyadnak. Ezután villával nyomogassuk szét a paradicsomokat és a fokhagymát, majd keverjük össze a megolvadt fetasajttal. Közben főzzük meg a tésztát utasítás szerint, szűrjük le. Keverjük bele a tésztát a szószba, és tálaljuk tányérokra.