Buddhatálból mindig könnyű gyorsan, finomat sütni. A sárgarépás muffin tökéletes uzsonna a kicsiknek.
Hozzávalók
2 csésze Iswari Buddha Tál - Maca és Iswari vanília
2 kiskanál sütőpor
2 kiskanál fahéj
1/2 kiskanál só
1/2 kiskanál szódabikarbóna
1/2 csésze kókuszolaj
1/2 csésze juharszirup
2 csésze reszelt sárgarépa
2 lentojás
1/2 csésze apróra vágott mandula
Tetjére mandulavaj - opcionális
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.
Egy tálba tedd a buddha tál keveréket, sót, sütőport, szódabikarbónát, és fahéjat. Add hozzá a kókuszolajat, juharszirupot, vaníliát és a sárgarépát.
Keverd össze szilikon spatulával.
Keverd bele a lentojást és az apróra vágott mandulát.
Kanalazd muffin formákba.
Süsd 20 percig, vagy amíg a fogpiszkáló beszúrva tiszta nem lesz.
Hagyd kihűlni
Tetejét megkenheted kevés mandulavajjal.