Superfood palacsinta a maca egészséges energiájával és a Macaccino fantasztikus ízével, ami a legjobb alternatívája a kávénak, amivel eddig találkoztam!



Maca palacsinta macaccino öntettel (4 db palacsinta)
Hozzávalók:
- 1 bögre zabpehely
- 1 evőkanál Iswari maca por
- Fahéj
- Csipet só
- kb 3/4 bögre kókusztej (egy jó sűrű tészta legyen a végeredmény)
- 1 evőkanál kókuszvirágcukor
Elkészítés:
Egy turmixba tegyük bele először a zabpelyhet, és aprítsuk össze. Mehet bele az összes hozzávaló, és együtt turmixoljuk tovább.
Kanalazzuk a tésztát egy vékonyan kivajazott serpenyőbe, kicsit lapítgassuk ki, és süssük készre közepes hőmérsékleten mindkét oldalát a palacsintáknak.
Az öntethez keverjük össze 2cl forró kókusztejet 3-4 teáskanál Iswari macaccinoval (Sensualt használtam), így kenhető sűrű szószt kapunk, ami 2 darab kis palacsintára elegendő.

