Spirulinát és/vagy Klorellát rendszeresen kellene fogyasztanunk. Ezek a tengeri zöldalgák ásványi anyagokban és jódban rendkívül gazdagok. Fehérjetartalmuk magas és ezek a fehérjék könnyen felszívódnak. A kiegyensúlyozott étrendhez elengedhetetlenek.
HOZZÁVALÓK
½ csésze magozott datolya
½ csésze pörköletlen kesudió
1 evőkanál szezámmag
1 evőkanál chia mag
¼ csésze zabpehely
1 evőkanál kesudió vaj
1 teáskanál Iswari Spirulina vagy Klorella
1 csésze víz
ELKÉSZÍTÉS
Keverj össze mindent a turmixgépben
Öntsd a keveréket sütőpapírral bélelt tepsibe, nyomkodd le egy kanál aljával egyenletesre
Hagyd a hűtőszekrényben legalább 3 órán át megszilárdulni
Szeletekre vágva tálald