Egy gyorsan elkészíthető, de elegáns és finom receptet választottam a mai vacsorához. Diétásabb verzióban a reszelt sajt helyett lehet light mozzarellát is tépkedni a tetejére. Hozzávalók 2 főre: 1 csomag spenótos-ricottás tortellini reszelt sajt parmezán tálaláshoz A mártáshoz: 400 g paradicsompüré cayenne bors só fokhagymabors bazsalikom oregánó vöröshagymapor Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 200 C fokra. Feltesszük főni a tortellinit, a javasolt időnél kb 2 perccel rövidebb ideig főzzük. A mártáshoz való hozzávalókat összekeverjük, felforraljuk majd félre húzzuk. Belekeverjük a leszűrt tortellinit, majd az egészet megszórjuk sajttal. Betesszük sülni a sütőbe addig, amíg a sajt megolvad és picit megpirul a tetején. Tálaláshoz megszórhatjuk parmezánnal is.