Könnyen elkészíthető fűszeres vegán ebéd vagy vacsora, melyet a kendermag és a maca különböztet meg a szokásos falafelektől. Hozzávalók 350 g főtt csicseriborsó leszűrve (vagy konzerv leszűrve és megmosva) - egy keveset tégy félre a levéből egy marék koriander 1 mokkáskanál fokhagymapor 2 csipet paprika 1 teáskanál Iswari Maca por só, bors ízlés szerint 1 evőkanál olívaolaj 2 evőkanál keményítő 1 vöröshagyma apróra vágva 2 evőkanál a csicseriborsó levéből 1 evőkanál kendermag Elkészítés Tedd turmixgépbe a recept összes hozzávalóját. Az egészet addig turmixold, amíg enyhén ragacsos tésztát nem kapsz (ha túl ragacsos adj hozzá még keményítőt). Kézzel formázz golyókat. Süsd 15 percig 180°C-os sütőben.