Mutatós, gluténmentes, vegán sütik. Ünnepi menük finom desszertje lehet.
Hozzávalók
250g kókusz joghurt
2 evőkanál kókuszzsír
1 evőkanál Iswari Acai por
1 evőkanál Iswari Super Vegán Protein - Mogyoró, Maca
2 evőkanál sárgarépalé
1 evőkanál Iswari Maca por
1/2 evőkanál Iswari Spriulina por
150-200g Granola
2 1/2 ek mézes kókuszszirup (esetleg juharszirup)
Díszítéshez:
Dió, mandula mogyoró vagy egyéb magvak
Elkészítés
1 - Keverd össze a granolát és a kókuszzsírt. Tedd cupcake formákba, majd fagyaszd, amíg meg nem szilárdul
2 - Oszd el a joghurtot 5 adagra, keverj egyenlő mennyiségű szirupot mindegyikhez. Ezután keverj bele egy-egy ízesítőt, például az egyikhez az açait, a másikhoz a mogyoró maca proteint. Az ízesített joghurtokat kanalazd a cupcake-ben levő alapokra.
3 - Díszítsd dióval és magvakkal, majd tedd a fagyasztóba
4 - Hagyd enyhén meglágyulni tálalás előtt