A nyers vegán desszertek abszolút kedvenceink. Gyorsan elkészülnek, egészségesek, finomak és a legnagyobb hőségben is szívesen készítjük, hiszen nem kell hozzá begyújtani a sütőt.
Hozzávalók
Blondie
1 csésze dió
1/4 teáskanál Himalája só
1 teáskanál őrölt fahéj
1 érett banán
8 medjool magozott datolya
1 teáskanál vanília kivonat, vagy vanília belső
1/4 csésze mogyoróvaj
80g vegán nyers étcsokoládé, apróra vágva
.
Öntet
80g vegán nyers étcsokoládé (apróra vágva)
1 evőkanál mogyoróvaj
.
Elkészítés
Az apróra vágott csoki kivételével tedd az összes hozzávalót aprítóba. Aprítsd egynemű masszává. A végén egy tálban kézzel keverd bele a csokidarabokat.
Nyomkodd egy sütőpapírral kibélelet tepsibe (kb. 25x25 cm).
Tedd hűtőbe legalább egy órára. Közben készítsd el az öntetet.
Az öntethez a csokit és a mogyoróvajat vízfürdőn olvaszd meg.