Macaccinoval érdemes kísérletezgetni: nemcsak forró italnak kiváló, de jeges hűsítőnek is fantasztikus és különlegessé teszi a süti/torta krémeket is. Hozzávalók Alap 1⁄2 csésze hajdina dara 1⁄2 csésze zabpehely (GF, ha szükséges) 1⁄4 csésze Iswari Buddha Tál Hempiness 1 evőkanál kókuszzsír 5 db magozott medjool datolya 1 teáskanál kókusz- vagy mandulaliszt az alap szórásához Macaccino Krém 1 csésze növényi joghurt, például szója vagy kókusz 1 evőkanál Iswari Macaccino Sensual 1 evőkanál mandulavaj 2 evőkanál juharszirup 1⁄2 vaníliarúd paszta vagy fél kiskanál vaníliakivonat 1 evőkanál Iswari Kakaópor Díszítés Friss szeder, cseresznye, málna és eper Opcionális (1 evőkanál juharszirup keverve 1 tk kakaóporral) Elkészítés Alap 1. Tedd a hajdinát, zabpelyhet, Buddha tálat, datolyát és kókuszzsírt aprítóba és aprítsd amíg összeáll tászta állagúvá.. 2. Kisméretű pite formák alját béleld ki sütőpapírral. 3. Nyomd a tésztát a piteformákba, alakíts kiperemet is a tésztából. 4. Tedd a fagyasztóba, amíg elkészíted a krémet Macaccino Krém 1. Egy tálban keverd simára a joghurtot, a macaccinot, a mandulavajat és a vaníliarúd pasztát. 2. Add hozzá a kakaóport és keverjük tovább amíg teljesen homogén és sima nem lesz. 3. A krémet oszd el a pitetésztákra. 4. Díszítsd friss bogyós gyümölcsökkel és egy cseppnyi kakaós juharsziruppal.