Percek alatt készül el a különleges vacsi.
Nincs kedvem az egész napot a konyhában tölteni ebben a gyönyörű időben. Ilyenkor jönnek a gyors receptek:
Hozzávalók
1 közepes vöröshagyma
2-3 evőkanál olivaolaj
1-2 teáskanál házi vegeta (darált répa, petrezselyemgyökér, kápia paprika, fokhagyma) vagy ennek megfelelő tartósítószermentes ételízesítő.
1-2 teáskanál Kurkuma Feketeborssal
1 doboz konzerv csicseriborsó (vagy beáztatott és előfőzött csicseriborsó)
Elkészítés
Kevés hagymát futass meg olivaolajon. Ízesítsd a házi „vegetával” (minden évben teszünk el, amikor a kispiacon az őstermelőknél szezon van) és Iswari Kurkuma – feketeborssal. Boríts bele egy konzerv csicseriborsót, forrald össze és kész.
Az egész megvan 5 perc alatt.