A Matchával készült desszertek a kedvenceink között vannak. Tipikus halványzöld színük, különleges ízviláguk miatt ünnepi desszertként is tökéletesek. Hozzávalók Alap ½ csésze kókuszreszelék ¾ csésze mogyoró 5 Medjool datolya 1 evőkanál Iswari Nyers Kakaópor 1 csipet só 1 teáskanál kókuszolaj Krém ¾ csésze áztatott kesudió (áztasd körülbelül 8 órán keresztül majd szűrd le) ½ csésze kókusztej 1 evőkanál kókuszzsír 1 evőkanál rizsszirup 1 teáskanál Iswari Matcha por Vanília aroma Elkészítés 1. Áztasd be a kesudiót 8 órára. 2. Az alaphoz aprítóban keverd addig a hozzávalókat, amíg durvadarabos masszát nem kapsz. 3. Körülbelül 1-1 evőkanálnyit kanalazz egy muffinforma tálkáiba, és nyomkodd bele az ujjaiddal vagy egy kanál segítségével. 4. Tedd hűtőbe amíg elkészíted a krémet. 5. Tedd a krém hozzávalóit turmixgépbe, és turmixold amíg sima krémet nem kapsz. 6. Kanalazd az alapok a krémet, és legalább 4 órára tedd vissza a hűtőbe. 7. Tálaláskor díszítsd áfonyával. 8. Legfeljebb 3 napig tárolható hűtőben.