1. Tedd egy tálba a buddhatálat, a chia magot, a juharszirupot, a mandulatejet és a kókuszjoghurtot, majd villával keverd össze. Hagyd állni 30 percig, közben gyakran keverd meg.
2. Közben tedd az epret egy nagy tálba a kókuszcukorral és a rózsavízzel. A bogyókat pépesítsd villa segítségével. Adj hozzá 2-3 evőkanál buddhatál-chia mag keveréket, és jól keverd össze. Hagyd állni 20 percig. Ha a puding túl sűrű lazítsd 1-2 evőkanál kókuszjoghurttal.
3. Szeletelj fel néhány epret vékonyra, és nyomd rá a tálalóüveg/pohár belsejére.
4. Öntsd a chia mag és eper keveréket a tálaló üvegekbe. Tetejét díszítsd még több bogyós gyümölccsel.
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.