TOP termékek

Blog

Taco salátalevélben
05
Máj

Nagyon nagy divatja van a taconak itt, emiatt minden boltban roskadásig vannak a polcok a taco hozzávalókkal. Ezek a szószok, fűszerek illetve shellek is nagyon finomak, viszont lényegesen több sót, cukrot és zsírt tartalmaznak, mint szükséges lenne.

 

Maca palacsinta Macaccino öntettel
23
Ápr

Superfood palacsinta a maca egészséges energiájával és a Macaccino fantasztikus ízével, ami a legjobb alternatívája a kávénak, amivel eddig találkoztam!

 

 

Könyörgöm, akasszuk fel!
20
Ápr

Radványi Géza klasszikus alkotásában, a világháború után játszódó Valahol Európában című filmdrámában hangzik el ez a mondat egy mosolygó kisfiú szájából.

 Matcha energia golyók
03
Ápr

Energiagolyók matcha porral

 

Az alapreceptet egy Norvégoldalon találtam kurkumával, azt módosítottam át egy matchás verzióra. Nagyon laktató, és hosszú időre feltölt energiával :) Az aprítás része trükkös tud lenni, de amint kitapasztaltuk a saját gépünk működését, szuper gyors az egész recept. Golyók darabja kb. 100 kcal-t tartalmaz. 

 

Mi a stressz?
23
Márc

A stressz pusztító hatással lehet az egészségre , ezt tudományos kutatások százai is megerősítik. Számos betegség kockázati tényezője között valójában szinte mindig megtalálhatjuk a kapcsolódó stresszt és a stressz által kiváltott viselkedést, például a rossz étkezési szokásokat, az alkoholfogyasztást, a kábítószer- vagy gyógyszerfogyasztást.

Kire hasonlít ez a kölök, mondd?!
19
Márc

Az utódok öröklik elődeik látható, és gyakran alig elviselhető tulajdonságait (ez utóbbinál utalnék Nagy Bandó András egyik mondására: A hölgy a természetet hozta be a családba. Az ő rettenetes természetét!).

Koffein: igen vagy nem?
17
Márc

KOFFEIN – I LOVE YOU

Vannak, akik azt mondják, hogy nem tudnak koffein nélkül élni – mi a Naturharmoniánál ebbe a csoportba tartozunk 

A baci egy vírus. Vagy... hogy?!
14
Márc

Már apró korában megtanulja a gyermek, hogy a vitamin az jó, egészséget csinál, a bacilus meg rossz, mert megbetegít. Aztán sokaknak marad ennyi az összes ismeretük az egészségről, életük végéig.

Ragály
06
Márc

Majd írok...  

 

Ragály

Mi a ragály? Mi a karantén? Mert hogy mi a hülyeség, azt tudjuk jól.

Majd beszélünk egyszer a fertőzésről is részletesen. Fertőzések mindig vannak, nem fognak időszerűtlenné válni. A járvány most tombol, és jó lenne, ha vége lenne már.

Érkezik az Istennő---Iswari
24
Febr

Már úton van! Nagyon várjuk!

Látod? Nem látod? Na látod?!
24
Febr

Majd írok...

 

Mitől zöld a kávé?
19
Jan

A zöld kávébabból származó koncentrált kivonat serkentheti a zsírégetést. Fogyasztása ezért elsősorban fogyókúra során ajánlott.

Cukormentes gofri
03
Febr

Nagyon közkedvelt édesség nálunk Norvégiában a gofri, így mi is gyakran kedvet kapunk hozzá. Ebben a receptnél kipróbáltam hogyan sikerül a reggelink, ha kicserélem a cukrot mézre.

Nekünk nagyon ízlett! Az adag 9db (néhol hiányos és szabálytalan :D )  “szivecskés” gofrira lett elegendő.

Otthonról hozott házi baracklekvárral, illetve helyi áfonyalekvárral ettük.

Szerelmes-Magányos Valentin napon
14
Febr

A szerelmesek többsége alig várja. Készül meglepivel, várja a romantikus estét.

Darázsfészek
17
Jan

Erősíthető-e az immunrendszer

Sokat vitatott témakör az immunrendszer erősítése. Pár évvel ezelőtt az orvostársadalom még egyértelműen elzárkózott az immunrendszer erősítésének lehetőségétől.

Ma már ez az egységes ellenállás megtörni látszik. Ugyanakkor a másik oldalon az alternatív gyógyítás hívei akár túlzottan is hisznek az immunerősítés lehetőségében, sok esetben mint egyedüli lehetőség a betegségek gyógyításában. Hol lehet az igazság?

Kéksajtos-lazacos tészta
26
Jan

A lazac egy szuperegészséges hozzávaló lehet a konyhában, mint a legtöbb hal. Gyorsan összedobható lazacos recept, egyenesen Norvégiából.