TOP termékek

Házhozszállítás

Csomagod a futárnál bankkártyával is fizetheted!

20ezer Ft felett INGYENES házhozszállítás

Részletesebb információk ITTLátogassa meg a Naturharmonia.hu webüzletet a ShopManian

 

Webműsor.hu - Az online műsorújság https://webmusor.hu/

Egészség blog

Biztosan nem éhezik, aki sokat eszik?

Eszter
Eszter
2021.07.11 18:35
Biztosan nem éhezik, aki sokat eszik?

A gyorsan változó étkezési szokások és az alultápláltság (igen, még akár egy elhízott ember is számíthat minőség szempontjából alultápláltnak) minden formája iránti növekvő aggodalom miatt vizsgálják az utóbbi időben nagyon komolyan a lehetőségeket.

 

 

 

 

Biztosan nem éhezik, aki sokat eszik?

 

Ezt vizsgálják a táplálkozás minőségével foglalkozó szakemberek, amely egy viszonylag új irányzat, de máris rengeteg adattal, következtetéssel szolgál.

 

Ez a DIET QUALITY, azaz a minőségi étrend tudománya.

 

Miről is szól?

Röviden megfogalmazva: éhezhet a szervezeted akkor is, ha elegendő vagy akár sok táplálékot viszel be és lehetsz tökéletesen táplált, élettel, energiával teli kisebb adagokkal isA kulcs a minőség és a megfelelő tápanyagellátás, amellyel sejtjeid, szerveid, izmaid tökéletes állapotba kerülnek.

+ kisebb eséllyel kapnak el vagy győznek a betegségek is, ha hallgatsz a minőségi táplálkozással foglalkozó tudományágra.

 

A jó minőségű étrend: változatos, kiegyensúlyozott és egészséges, amely energiát és minden nélkülözhetetlen tápanyagot biztosít az egészséges és aktív élethez. Különféle ételekre van szükség az ember tápanyagigényének kielégítéséhez.

 

A gyorsan változó étkezési szokások és az alultápláltság (igen, még akár egy elhízott ember is számíthat minőség szempontjából alultápláltnak) minden formája iránti növekvő aggodalom miatt vizsgálják az utóbbi időben nagyon komolyan a lehetőségeket.

Ha jól belegondolsz rendkívül gyorsan változott a táplálkozásunk az elmúlt évszázadban az azt megelőző pár ezer évhez képest.

Könnyebb lett megszerezni az élelmiszert, hiszen nagyrészben csak lemész a boltba vagy megrendeled a fejlett élelmiszeriparnak köszönhetően. Ezzel együtt azonban belekerültek a táplálkozásunkba olyan új anyagok (ízfokozók, felesleges cukrok…stb.), amire genetikailag semmi szükségünk. Ezekkel jóllakottságérzetet szerezve elnyomjuk a természetes táplálékválogatási ösztönünket.

 

Mi az a táplálékválogatási ösztön?

 

Nos, erről leginkább a nyuszik tudnának beszélni, ugyanis náluk például nagyon fejlett ez a létfenntartó mechanizmus. Arról szól, hogyha nem nyomod el ezt az ösztönt a fentebb említett cukros, ízfokozókkal teli élelmiszerekkel, és kicsit odafigyelsz a „belső hangra”, megtanulhatod, hogy mikor mire van szükséged.

 

Ez azonban nem egyszerű a rohanó, ezer felé figyelő életmódunkban. DE! van segítség! Mégpedig a minőségi étkezés. Ezzel elkerülheted az indokolatlan hízást, sokat tehetsz, hogy energikusabb legyél és jobban bírd a terhelést…sőt, hogy a terhelés ne teher legyen, hanem csak kihívás, amit boldogan teljesítesz, mert tudod, hogy még erre is képes vagy!

A kiváló minőségű ételek közé tartoznak a finomítatlan, minimálisan feldolgozott élelmiszerek, például zöldségek és gyümölcsök, teljes kiőrlésű gabonafélék, egészséges zsírok és egészséges fehérjeforrások. Ezek megszerzéséhez azonban gyakran rengeteg idő és tanulás szükséges.

 

 

Egyszerűsítsünk egy kicsit!

 

Így jöttek számításba nálunk az Iswari termékek!  Miben különlegesek és hogy tudnak segíteni a minőségi táplálkozásban?

 Nincs finomított cukor, ízfokozó, tartósítószer vagy felesleges zsírok. Helyette olyan superfood alapanyagokat találtunk az Iswari termékekben, amelyek képesek ellátni sejtjeinket minden fontos tápanyaggal.

 Nagyon könnyű elkészíteni, felhasználni őket a legegyszerűbb shake formától a komplett 3 fogásos étkezésig bármit varázsolhatunk a szuper receptek segítségével, melyeket folyamatosan teszünk fel az oldalunkrafacebook-ra és instára is.

+ Finomak! Mert ugye az sem mindegy, hogy ízlik-e a vacsora. Tartósan életmódot váltani, egészséges táplálkozást elérni akkor lehetséges csak, ha jóízűen eszünk.

 

Iswari összes szuperélelmiszere, proteinje gluténmentes és vegán. De találsz bio energia és fehérjeszeleteket és reggelizőtermékeket is.

 

A termékek 100% -ban természetes összetevőket tartalmaznak, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül.

Az iswari „istennőt” jelent a szanszkrit ősi nyelvén, és ez az istennő inspirálja a márkát és annak alapelveit: egészség, íz és bölcsesség.

Ezek az értékek vezérlik az Iswari termékeit, receptjeit. A természettel tökéletes összhangban lévő márka, a legnagyobb beszállítója az anyatermészet maga.

 

Még több információért kattints a képre! Vagy nézd meg Blogunkat!