TOP termékek

Házhozszállítás

Csomagod a futárnál bankkártyával is fizetheted!

20ezer Ft felett INGYENES házhozszállítás

Részletesebb információk ITTLátogassa meg a Naturharmonia.hu webüzletet a ShopManian

 

Webműsor.hu - Az online műsorújság https://webmusor.hu/

Iswari--A természet bölcsessége

Amilyen természetes csak lehet!

Iswari összes szuperélelmiszere gluténmentes és vegán. Termékeink 100% -ban természetes összetevőket tartalmaznak, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül.

Az iswari „istennőt” jelent a szanszkrit ősi nyelvén, és ez az istennő inspirálja a márkát és annak alapelveit: egészség, íz és bölcsesség. Ezek az értékek vezérlik az iswari termékeit, receptjeit. A természettel tökéletes összhangban lévő márka, a legnagyobb beszállítója az anyatermészet maga.

fair tradecukor mentesvegánszójamenteslaktózmentesglutént nem tartalmaztermészetes összetevők

Az Iswari márka ©

Az Iswari márka a szuperélelmiszerek, és a mikrotápanyagokban gazdag (vízben és zsírban oldódó vitaminok, ásványi sók és oligoelemek)  élelmiszerek széles választékát kínálja, az egészséges táplálkozásra összpontosítva.

Összesen 51 termék, hat fő kategóriába sorolva: Reggeli, Méregtelenítés, Fehérjék, Macaccino, Tiszta Superfood, Energiaszelet és snack. 

A természetből Iswari biotermékeket készít, természetes és finom, kiváló tápértékkel. 

Csak fenntartható gazdaságokból szerzi be az Iswari az alapanyagokat, olyan beszállítóktól, melyek tisztességes azaz Fair Trade kereskedelmet folytatnak és tiszteletben tartják a természetet, az embereket és az ökoszisztémát. 

Az Iswari termékek nem tartalmaznak az emberi egészségre káros összetevőket, állati származékokat, szóját, tejterméket, glutént vagy finomított cukrot.

Egyenesen a napfényes Portugáliából hozzuk a lehető legtermészetesebb szuperélelmiszerekből készülő új termékeinket.

Ezek az ínycsiklandozó finomságok valamennyien gluténmentes és vegán termékek, melyek 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül.

Superfood reggeli minden korosztálynak.
Szuper Energiaszeletek kicsiknek és nagyoknak, munkához, játékhoz vagy sporthoz.
Természetes superfood alapanyagok melyekkel meglévő ételeiteket/italaitokat turbózhatjátok fel vitaminokkal, antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal, fehérjékkel.
Super vegan termékek sportolóknak – kizárólag a növények erejével. Energia, rehidratálás, izomnövekedés – mindenre van javaslatunk.
- És személyes kedvencünk: a Macaccinok. Kávéhelyettesítő szuperitalok, a kávé élénkítő hatásával, de a koffein mellékhatása nélkül.


Maca, Matcha, Moringa, Kókusznektár, Nyers kakaó, Spirulina, Lucuma és még számos csodálatos termék.