Alap
1. Tedd az összes hozzávalót aprítóba, és pörgesd addig, amíg tésztává áll össze.
2. A tortaformát (9"-os, lehetőleg kapcsos) béleld ki sütőpapírral, és nyomkodd a tésztát az aljába
evőkanál háta vagy sima pohár segítségével. Készíts neki egy kis peremet is.
3. Tedd félre a fagyasztóba.
Málna Jam
1. Tedd a málnát egy serpenyőbe, és kevergetve forrald fel.
2. Add hozzá a juharszirupot és a chia magot.
3. Rendszeresen kevergetve főzd 15 percig.
4. Vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni.
5. Tedd át egy befőttes üvegbe.
Krém
1. Tedd a joghurtot egy nagy tálba, és habverővel keverd simára.
2. Ízlés szerint adj hozzá juharszirupot (elhagyható).
3. A kihűlt málnajam-ből 4 evőkanálnyit óvatosan forgass bele a joghurtba.
4. Öntsd a krémet az tortalapba és 25 percre tedd a fagyasztóba.
Díszítés
Díszítsd a tetejét szeletelt eperrel és ízlés szerint aszalt vagy fagyasztva szárított eperrel (elhagyható).