Ez a kávé olyan gazdaságból származik, amely kiemelten kezeli a fenntarthatóságot, a megújuló erőforrásokat és a föld, a talajvíz és a levegő minőségének Megőrzését. pörkölésük és konzerválásuk során nem használnak vegyszereket.
A bio kávé egészségre gyakorolt előnyeit mindenképpen növeli a bab termesztéséhez és feldolgozásához használt szintetikus és mesterséges vegyi anyagok hiánya. A kávéban található szerves tápanyagok a stressz csökkentésére, a hangulat javítására, az immunrendszer erősítésére és az anyagcserére is jótékony hatásúak.
A Alternativa3 kávé az egészségügyi előnyök maximalizálására összpontosít.
Kávék sok szeretettel, Nicaragua, Kolumbia, Mexikó, Tanzánia, Brazília, Uganda kis szövetkezeteiben termesztett kávébabokból.
Miután kipróbáltad az Alternativa3 bio kávét, észreveszed a különbséget nemcsak az ízében, hanem az érzékeidben is.