



Iswari Gluténmentes Zabkása mogyoróvaj és málna 360gr (kb 14 adag)
ÖSSZETEVŐK
Zabpehely (gluténmentes) (42%), őrölt hajdina, ropogós mogyoróvaj (100% pörkölt földimogyoró) (10%), őrölt lenmag, mogyoróliszt (5%), napraforgómag, kókuszvirágcukor, fagyasztva szárított málnapor (2%) és fagyasztva szárított málnadarabok (1%).
ZAB – A zab természetesen gluténmentes gabonapehely, és a zabpehely a legelterjedtebb és legkényelmesebb étkezési mód. Amellett, hogy magas a rosttartalma és kiváló növényi fehérjeforrás, az ebben a keverékben található zabpehely magas arányban tartalmaz ásványi anyagokat, például magnéziumot, vasat és foszfort. Ennek a reggeli keveréknek a fő összetevőjeként a zab kiváló segítség a jóllakottság megőrzésében, a koleszterinszint és a vércukorszint szabályozásában.
HAJDINA - Az őrölt hajdina a második összetevője ennek a terméknek, amely jelentős komplex szénhidrát- és rosttartalommal látja el a keveréket - zabpehellyel kombinálva ezek felelősek a jóllakottság érzéséért, amelyet ez a reggeli nyújt.
MOGYORÓVAJ – A földimogyoróvaj telítetlen zsírokat tartalmaz, amelyek a telített zsírok helyett az étrendbe bekerülve segítenek fenntartani a vér normál koleszterinszintjét. Egyéb előnyök mellett ez az összetevő biztosítja ennek a gluténmentes zabnak a jellegzetes krémességét és ízét.
LENMAGOK – Amellett, hogy kiváló növényi fehérje- és omega-3-forrás, a lenmag nélkülözhetetlen zabkása krémessé tételéhez és a jóllakottság érzéséhez.
FÖLDIMOGYORÓ Liszt – A földimogyoró lisztet pörkölt földimogyoró őrlésével és a zsír részleges kivonásával állítják elő. Ez az egyszerű eljárás táplálkozási szempontból lényeges, mivel csökkenti ennek a szárított olajos magnak az energiaértékét (kcal), megőrzi ízét, rosttartalmát és növeli a fehérje mennyiségét a zabkásában.
NAPRAFORGÓMAG - A napraforgómag kiváló lehetőség a napi étrend diverzifikálására és gazdagítására, különösen a telítetlen zsírok ("jó zsírok") és ásványi anyagok fogyasztásának növelésére.
MÁLNA - A fagyasztva szárított málna por formájában vagy darabolva megőrzi színét és intenzívebb ízét. A gyümölcs jellegzetes savassága és aromája tökéletesen kiegészíti a földimogyoró intenzív ízprofilját – a kiegyensúlyozottabb és könnyebb reggeli érdekében.
ALKALMAS
A SÚLY SZABÁLYOZÁSA – Magas rosttartalma hozzájárul a normál emésztéshez és növeli a jóllakottság érzését, megakadályozva a túlzott kalóriafogyasztást egész nap. Ugyanakkor a rostok lassítják a cukor felszívódását, segítve a vércukorszint szabályozását.
BÉLEGÉSZSÉG – Magas rosttartalma hozzájárul a bélrendszer normál áthaladásához és működéséhez, segít fenntartani a bélrendszer egészségét.
SZÍV-ÉR-RENDSZER – A keverékben lévő rostok a telítetlen zsírtartalommal kombinálva hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, ami a szív- és érrendszer egészségének alapvető tényezője.
KINEK AJÁNLOTT
Mindenkinek.
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLATOK
Kása: Adj hozzá 4 evőkanál gluténmentes zab földimogyorót és málnát 90 ml növényi alapú italhoz.
Joghurt: Adj hozzá 2 evőkanál gluténmentes zab földimogyorót és málnát 125 g növényi joghurthoz.
Megjegyzés : Díszítsd friss gyümölccsel, magvakkal vagy diófélékkel
100g tápértéke:
- Energia-tartalom: 418kcal (1753kJ),
- Fehérje: 16g,
- Szénhidrát: 51g (ebből cukor: 7,3g),
- Zsír: 14g (ebből telített: 2g)
- Rost: 12g,
- Só: 0,08g
- Vas: 3,1 mg
- Foszfor: 287mg
- Magnézium: 129mg