Szűrés

Márka
Probléma-Megoldás
Jellemzők
Típus
Manufacturer

TOP termékek

Házhozszállítás

Csomagod a futárnál bankkártyával is fizetheted!

20ezer Ft felett INGYENES házhozszállítás

Részletesebb információk ITTLátogassa meg a Naturharmonia.hu webüzletet a ShopManian

 

Webműsor.hu - Az online műsorújság https://webmusor.hu/

A cég költözik, ezért kb 1,5-2 hét kiszállítási szünet várható.
Előreláthatólag az utolsó csomag feladási napunk július 12. péntek (a megrendelések leadását ezért kérjük lehetőleg július 09-ig ) várhatóan július 27-28 az ezt követő első csomagfeladási napunk.

Ez idő alatt az ügyfélszolgálat telefonon korlátozottan elérhető, kérjük inkább email-t írjon: info@naturharmonia.hu

Fürdőbombák, természetes, vegán

A fürdőbomba 5 legfontosabb előnye

Általánosságban elmondható, hogy kétféle ember létezik. Az első típus funkcionális és célja, hogy tisztább legyen. A második típus  élménynek tekinti a fürdést.

Mindig nagyszerű ötlet a hosszú nap végén lazítani, vagy egy mozgalmas hetet luxusfürdővel kezdeni a rohanó zuhany helyett. Itt van öt nagy előnye annak, ha fürdőbombával szerzel magadnak kellemes perceket:

 

  1. A fürdőbombák jót tesznek a bőrnek A fürdőbomba bőrpuhító és lágyító hatású. Nem számít, milyen a bőrtípusod, a fürdőbombák előnyös összetevői puhává, rugalmassá és selymessé teszik. Igen, megtisztítja a bőrt, de emelett a benne lévő összetevők kényeztetik és megnyugtatják. Bőröd bársonyos és fiatalos lesz.
  2. A fürdőbombák mind természetesek és vegánok.
    A kémiai anyagokra támaszkodó más fürdőtermékekkel ellentétben a fürdőbombák természetes, vegyszermentes fürdőszerek. Ez azt jelenti, hogy nincsenek bennük olyan súlyos irritáló anyagok, amelyek irritálhatják a bőrt. Ehelyett védő és nyugtató hatásúak, csodálatos bőrlágyító tulajdonságokkal.
  3. A fürdőbombák különleges légkört teremtenek A fürdőbombák segítenek a luxus és az ellazulás légkörének megteremtésében. Miután bedobsz egyet a kádba, az felszabadul és kellemes illatokat áraszt. A fürdőbombák csodálatos pezsgő labdák, amelyek a hétköznapi fürdőt örömteli élménnyé varázsolják. Imádni fogod a finom átalakulást az egyszerű tisztálkodásból a fürdőélményig, amelyet egy egyszerű fürdőbomba hozhat létre.
  4. A fürdőbombák gyógyító tulajdonságokkal bírnak Szinte minden fürdőbomba nátrium-hidrogén-karbonátot és citromsavat tartalmaz. Ez a két összetevő együttesen hozza létre, hogy a szenzációs fürdőbomba pezsgő érzését. Ennélfogva tisztítják, illatosítják és helyrehozzák a bőrt, és erősítik az ereket. Ez a két fő összetevő egészségesebb, fiatalabb bőrt biztosít. Imádni fogod a fiatalító összetevőket és az egészséges, ragyogó bőrt, amelyet a fürdőbomba kényeztetése eredményez.
  5. A fürdőbomba illatainak célja van:
    Sokan szeretik a fürdőbombákat aromaterápiás előnyeik miatt. Az illat a bőrödön marad, és egész nap veled marad. Tudtad, hogy az illatok sokfélesége célt szolgál? Ha reggel fürdesz, érdemes olyan energizáló illatot választani, mint a citrusfélék. Felébreszti a fáradt bőrt, felébreszti az álmos elmét, és segít szembenézni a nap kihívásaival. Ha este fürdesz, fontold meg a nyugtató, pihentető illatokat, mint a levendula.