Alternativa3 Bio Csokoládé Gyömbérrel, 60% kakaótartalommal MASCAO
Kóstolja meg a kiváló minőségű organikus csokoládé a gyömbér, a citrom ínycsiklanó kombinációját!
100% -ban organikus kakaóporunk Fair Trade kakaóütetvényeken termesztett kakaó nyers babjából származik, amelyet erjesztettek, hámoztak, pasztává őröltek, majd szárítottak és finomra őröltek.
Ebből a fantasztikus, tartalmas kakóból készítjük az ígycsiklandó bio csokoládéinkat is.
Mindhárom makrotápanyag - fehérje, szénhidrát és zsír - természetes forrása, és lenyűgöző ásványianyag-tartalommal rendelkezik, esszenciális ásványi anyagokat, káliumot, foszfort, magnéziumot, vasat, rézet és mangánt tartalmaz.
Kóstolja meg a kiváló minőségű organikus csokoládé a gyömbér, a citrom ínycsiklanó kombinációját!
Kóstold meg a kakaó esszenciáját ebben az organikus csokoládéban.
Gluténmentes, bio.
Kakaó a Dominikai Köztársaságból, kókuszvirág cukor Indonéziából. Hideg és meleg tejben is oldódik. A kókuszvirág cukor rendkívül alacsony glikémiás indexű, diétás étrendbe is beilleszthető.
A kókuszcukor alacsony glikémiás indexű (35), ami segít megelőzni a vércukorszint hirtelen megugrását.
Laktózmentes! Nem tartalmaz glutént tartalmazó összetevőt!
Kakaó a Dominikai Köztársaságból/Peruból, nádcukor Paraguayról. Hideg és meleg tejben is azonnal oldódik.
Laktózmentes! Nem tartalmaz glutént tartalmazó összetevőt!
A kókuszvirág cukrot a kókuszpálma virág nektárjából vonják ki.
Alacsony glikémiás indexű (35)
Vasat, cinket, káliumot, antioxidánsokat és inulint tartalmaz. Íze enyhén karamellás.
Bio nádcukor a Fülüp szigetekről.
Nádcukor besűrített levéből vonják ki, melasz tartalma magas, emiatt intenzívebb ízű cukor. Vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz.
Finomítatlan cukor, amely megőrzi a növény összes olyan tápanyagát, amely a finomítás során gyakorlatilag eltűnik.
Laktózmentes! Nem tartalmaz glutént tartalmazó összetevőt!
Kiváló minőségű közép-amerikai nyers kakaópor. 20-22%-os zsírtartalommal.
Ideális sütéshez, főzéshez.
Laktózmentes! Nem tartalmaz glutént tartalmazó összetevőt!
Kakaó a Dominikai Köztársaságból/Peruból, nádcukor Ecuadorból. A panela cukor ásványi anyagban gazdag.
Hideg és meleg tejben is azonnal oldódik.
Az első instant kakaó Panela cukorral.
Forró csokoládé gyorsan, egyszerűen! Mindössze forró tejet kell hozzáadni és egy pillanat alatt kész!
Gluténmentes, organikus.
Kiváló minőségű valódi kakaóval és tisztességes kereskedelemmel (Fair Trade), valamint biogazdálkodással, természetes és bio sűrítőkkel (garrofin és kukoricakeményítő).
Nádcukor Paraguayból. Ideális sütemények szórásához, asztali felhasználásra.
Bio, Fair Tade vaníliás cukor.