100g Iswari Buddha tál Kendermagfehérje, Hajdina, Mandula tartalmaz:
- Energiatartalom: 426kcal (1779kJ),
- Fehérje: 19g,
- Szénhidrát: 36g (ebből cukor: 10g),
- Zsír: 20g (ebből telített: 2,0g)
- Rost: 13g,
- Só: 0,05g
A CERTIPLANET PT-BIO-O4 TANÚSÍTVA
Ez a termék megfelel az európai előírásoknak, és rendszeresen tesztelik nehézfémek, rovarirtók és egyéb szennyeződések kimutatására.
ALLERGÉNEK
Gluténmentes. Diót (mandulát) tartalmaz. Nyomokban tartalmazhat szezámmagot, zabot (gluténmentes), diót (mogyorót) és földimogyorót.
Iswari Gluténmentes Zabkása mogyoróvaj és málna 360gr (kb 14 adag)
ÖSSZETEVŐK
Zabpehely (gluténmentes) (42%), őrölt hajdina, ropogós mogyoróvaj (100% pörkölt földimogyoró) (10%), őrölt lenmag, mogyoróliszt (5%), napraforgómag, kókuszvirágcukor, fagyasztva szárított málnapor (2%) és fagyasztva szárított málnadarabok (1%).
ZAB – A zab természetesen gluténmentes gabonapehely, és a zabpehely a legelterjedtebb és legkényelmesebb étkezési mód. Amellett, hogy magas a rosttartalma és kiváló növényi fehérjeforrás, az ebben a keverékben található zabpehely magas arányban tartalmaz ásványi anyagokat, például magnéziumot, vasat és foszfort. Ennek a reggeli keveréknek a fő összetevőjeként a zab kiváló segítség a jóllakottság megőrzésében, a koleszterinszint és a vércukorszint szabályozásában.
HAJDINA - Az őrölt hajdina a második összetevője ennek a terméknek, amely jelentős komplex szénhidrát- és rosttartalommal látja el a keveréket - zabpehellyel kombinálva ezek felelősek a jóllakottság érzéséért, amelyet ez a reggeli nyújt.
MOGYORÓVAJ – A földimogyoróvaj telítetlen zsírokat tartalmaz, amelyek a telített zsírok helyett az étrendbe bekerülve segítenek fenntartani a vér normál koleszterinszintjét. Egyéb előnyök mellett ez az összetevő biztosítja ennek a gluténmentes zabnak a jellegzetes krémességét és ízét.
LENMAGOK – Amellett, hogy kiváló növényi fehérje- és omega-3-forrás, a lenmag nélkülözhetetlen zabkása krémessé tételéhez és a jóllakottság érzéséhez.
FÖLDIMOGYORÓ Liszt – A földimogyoró lisztet pörkölt földimogyoró őrlésével és a zsír részleges kivonásával állítják elő. Ez az egyszerű eljárás táplálkozási szempontból lényeges, mivel csökkenti ennek a szárított olajos magnak az energiaértékét (kcal), megőrzi ízét, rosttartalmát és növeli a fehérje mennyiségét a zabkásában.
NAPRAFORGÓMAG - A napraforgómag kiváló lehetőség a napi étrend diverzifikálására és gazdagítására, különösen a telítetlen zsírok ("jó zsírok") és ásványi anyagok fogyasztásának növelésére.
MÁLNA - A fagyasztva szárított málna por formájában vagy darabolva megőrzi színét és intenzívebb ízét. A gyümölcs jellegzetes savassága és aromája tökéletesen kiegészíti a földimogyoró intenzív ízprofilját – a kiegyensúlyozottabb és könnyebb reggeli érdekében.
