Iswari Bio Macaccino Original 250g
EGYEDÜLÁLLÓ ISWARI ÚJDONSÁG!
A Macaccino Original finom energiaital, amelyben egyesül a bio maca és a reishi gomba összes hatása a nyers kakaó gazdag ízével, tökéletesen kiegyensúlyozva a lucuma gyümölcs édességével. Ez a magas tápértékű ital táplálja és stimulálja a szervezetedet, frissíti a memóriádat, energiát ad a napod elindításához, mindezt a koffein által okozott negatív hatások nélkül.
VIDEO
100% BIO ÖSSZETEVŐK
Nyers kakaópor (35%), maca gyökér por, reishi gomba por (13%), lucuma por (10%), kókuszvirág cukor, ceyloni fahéj
Nyomokban MOGYORÓT, MANDULÁT SZEZÁMMAGOT és FÖLDIMOGYORÓT tartalmazhat!
MACA
A Maca a perui Andok szélsőséges időjárási viszonyai között növekvő növény gyökere. A Maca gyökereket porrá őrlik, mely rendkívül magas tápértékű, sok ásványi anyagot tartalmaz. A Maca évszázadok óta fontos táplálékforrás volt az őslakos peruiak számára.
Kiváló szuperétel, amely energetizál, segít megőrizni a mentális egészséget és kiegyensúlyozza a hormonrendszert . Segít a menstruációs ciklus szabályozásában és a menstruációs tünetek minimalizálásában. A menopauza alatt a Maca csökkentheti a hőhullámokat, a szorongást és a szexuális diszfunkciókat, és azoszteoporózis ellen is jó hatású . A maca jól ismert hatása a libidó és a spermatogenezis serkentése, valamint a termékenység növelése.
REISHI GOMBA
A r eishi gomba , más néven Ganoderma lucidum és lingzhi, egy gomba, amely Ázsia különböző forró és párás helyein növekszik
A reishi gombában belül számos olyan molekula található, köztük a triterpenoidok, a poliszacharidok és a peptidoglikánok, amelyek felelősek lehetnek az egészségre gyakorolt pozitív hatásaiért
Míg a reishi gomba frissen is fogyasztható, jellemzően a gomba porított formáit vagy kivonatait használják, amelyek ezeket a specifikus molekulákat tartalmazzák.
Hatásai
Erősíti az immunrendszert
Segít leküzdeni a fáradtságot és a depressziót
Jó hatással van a koleszterinszintre , ezáltal a szív- és érrendszer egészségére
Szabályozza a vércukorszintet
Antioxidáns
NYERS KAKAÓ
Az Iswari termékek nyers kakaó felhasználásával készülnek. A nyers kakaónak - szemben a feldolgozott kakaóval - számos pozitív hatása lehet:
Gazdag polifenolokban .
Csökkenti a magas vérnyomást
Csökkentheti a szívroham kockázatát
A polifenolok javíthatják az agy vérellátását
Csökkentheti a depressziót
Teobromin és teofillin tartalma segíthet az asztmában szenvedőknek
Antibakteriális és immunstimuláló hatású
A MACACCINO ORIGINAL ELŐNYEI
Magas fehérjetartalom Gazdag káliumban Jelentős magnézium forrás Magas rosttartalom Magas vastartalom Kalcium forrás
ELKÉSZÍTÉS
Keverj össze 2-3 teáskanál Macaccino Originalt 15 ml vízzel vagy forró növényi tejjel/zöldséglével. Keverd jól el, amíg krémszerű nem lesz. Add hozzá a maradék folyadékot a kívánt mennyiségben (kb. 125 ml), és keverd újra, amíg homogén italt nem kapsz.
RECEPTEK
Forró Macaccino Sós Mogyoróvajjal
MINŐSÉG
Bio minősítés: CERTIPLANET PT-BIO-04
A termék megfelel a legszigorúbb EU bio szabványoknak és rendszeresen teszteltetjük nehézfémekre, peszticidekre és egyéb szennyező anyagokra, hogy folyamatosan garantálni tudjuk a legmagasabb minőséget.
100g tápértéke:
per 100g
*RI/**NRV
Energiatartalom kj/kcal
1448/346
17%*
Zsír
5,5g
7,9%*
ebből telített
2,7g
14%*
Szénhidrát
40g
15%*
ebből cukor
23g
26%*
Rost
28g
Fehérje
20g
40%*
Só
0,2g
3,3%*
Magnézium
352mg
94%**
Kálium
1443mg
94%**
Vas
7,6mg
54%**
Cink
4,1mg
41%**
Kalcium
208mg
26%**
*RI: Ajánlott bevitel átlagos fizikai aktivitás esetén (8400kj/2000kcal)
**RDA (NRV): ajánlott napi mennyiség