ÖSSZETEVŐK:
teffliszt1, hajdinamag1, őrölt hajdina, édesburgonya liszt, őrölt lenmag, napraforgómag, tápiókakeményítő1, psyllium héjpor (Plantago ovato), száraz élesztő (Saccharomyces cerevisae) és himalájai rózsaszín só.
ELKÉSZÍTÉS:
1: Egy tálban keverd össze a csomag teljes tartalmát (300 g) 350 ml meleg vízzel, és keverd kanállal 1 percig, amíg sűrű, kemény tésztát nem kapsz. Kisebb adagból süthetsz zsemléket, bagettet is.
2: Hagyd kelni a tésztát 30-45 percig nedves ruhával vagy papírtörlővel letakarva.
3: A tésztát sütőformába vagy sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
4: Ízlés szerint megszórjuk magokkal, és 180 fokos sütőben 50 percig sütjük.
5: Vedd ki a sütőből, és hagyd hűlni néhány percig. Szeleteld fel és élvezd!
Testsúly és vércukorszint szabályozás
Magas rosttartalma hozzájárul a normál emésztéshez és növeli a jóllakottság érzését, megakadályozva a túlzott kalóriabevitelt egész nap. Ugyanakkor a rostok lelassíthatják a cukrok felszívódását, így segítve a vércukorszint szabályozását.
A bélrendszer egészsége
Magas rosttartalma hozzájárul a normál áthaladáshoz és a bélműködéshez, segít fenntartani a bél egészségét.
Szív-és érrendszer
A keverékben található rostok a telítetlen zsírtartalommal kombinálva hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, ami elengedhetetlen tényező a szív- és érrendszer egészségében.
ALLERGÉNEK:
Gluténmentes. Nyomokban dióféléket (mandula és mogyoró), földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.
Kifejezetten gluténérzékenyek számára készült.
A CERTIPLANET PT-BIO-04 ÁLTAL TANÚSÍTVA