




AlterNativa3 Panelacao, instant kakaó panela nádcukorral, Bio, Fair trade 250g
Laktózmentes! Nem tartalmaz glutént tartalmazó összetevőt!
Kakaó a Dominikai Köztársaságból/Peruból, nádcukor Ecuadorból. A panela cukor ásványi anyagban gazdag.
Hideg és meleg tejben is azonnal oldódik.
Az első instant kakaó Panela cukorral.
A panela cukornádból készül, 50-szer több ásványi anyagot tartalmaz, mint a fehér cukor.
Organikus gazdaságból származó, műtrágya és kakaó műtrágya vagy vegyi növényvédő szer nélkül
Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára
Nem tartalmaz színezéket, tartósítószert vagy glutént
Elkészítés: 2 vagy 3 evőkanál tegyen egy csészébe vagy pohárba. Adjunk hozzá egy kevés forró vagy hideg tejet, alaposan keverjük össze, és adjuk hozzá a maradék tejet.
Laktóz- és gluténmentes
275 g-os újrahasznosított kartondobozban vannak csomagolva.
Táplálkozási információk 100 g kakaóra
Energetikai érték |
368 kcal |
Zsírok |
5,25 g |
amelyből telítődik |
3,3 g |
Szénhidrátok: |
70,6 g |
ebből cukrok |
67.5 |
Fehérje |
5,6 g |
Só |
28 mg |
AZ ALTERNATIVA3 KÁVÉ, KAKAKÓ, CSOKI KÜLÖNLEGESSÉGEI:
- Nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat (tartósítószert, gombaölő és növényvédő szereket)
- Mentesek a genetikailag módosított összetevőktől
- Nem szennyezik a környezetet
- Megőrzik természetes tulajdonságaikat
- A fenntarthatóság jegyében készülnek





AlterNativa3 Instant kávé, Bio, Fair trade, 100 g
100% közép-amerikai, liofilizált Arabica kávé. Karakterisztikus aroma és ízvilág.
Aroma: 10/12 Keserűsség: 3/12
Savasság: 8/12 Intenzitás: 4/12
Instant kávé - hogyan készül?
Munkahelyre, nyaralásra nem biztos, hogy szeretnéd magaddal vinni a kedvenc kávéfőződet és kávédat.
Többek között ilyenkor érdemes instant kávét inni (bár csapatunkban van, akinek egyszerűen ez a kedvence, otthon is ezt issza)
Sokan elutasítják az instant kávét mert az nem igazi kávé. De az! Hogyan is készül?
Az instant kávét fagyasztva szárítással, vagy más néven liofilizálással állítják elő. Először lefőzik a kávét, majd speciális gépekkel nagyon apró darabokra vágják a még fagyasztott állapotban lévő italt. Ezek az apró szemek aztán egy nagyon alacsony légnyomású kamrába kerülnek, és itt a vákuum hatására a víz teljesen elpárolog a fagyasztott kávészemcsékből. Ennek az eredménye a szilárd, száraz kávékivonat, az instant kávé.
Amikor ehhez a kivonathoz hozzáadod a forró vizet, visszakapod az eredeti kávét, a friss kávé eredeti ízével, aromájával.
Az instant kávé minőségét, ízét, aromáját, savasságát, intenzitását ugyanúgy a kávébab fajtája és a pörkölés minősége határozza meg mint akár az őrölt akár a szemes kávéét.
Az AlterNativa3 bio instant kávé 100% közép-amerikai Arabica kávéból készül. Karakterisztikus aroma és ízvilág jellemzi.
Aroma: 10/12 Keserűsség: 3/12 Savasság: 8/12 Intenzitás: 4/12
Koffeinmentes változatban is elérhető.





AlterNativa3 Spanyol forró csoki nádcukorral, Bio, Fair trade 350g
Forró csokoládé gyorsan, egyszerűen! Mindössze forró tejet kell hozzáadni és egy pillanat alatt kész!
Gluténmentes, organikus.
Kiváló minőségű valódi kakaóval és tisztességes kereskedelemmel (Fair Trade), valamint biogazdálkodással, természetes és bio sűrítőkkel (garrofin és kukoricakeményítő).
Természetes nádcukorból és zsírtalanított kakaóból készül, színezékek nélkül
Elkészítés : Oldjon fel két evőkanál csokoládét a csészébe 200 ml-enként. forró tejet, lassú tűzön kevergetve, amíg a kívánt konzisztenciát el nem éri.
Laktóz és gluténmentes
Táplálkozási információk 100 g termékenként
Energetikai érték |
349 kcal |
Zsírok |
2,1 g |
Szénhidrátok: |
76,5 g |
Fehérje |
4,7 g
|
