Egészségünkről, problémáinkról...

Aloe vera vélemény a bőrgyógyásztól

2019.05.27 14:27
Aloe vera vélemény a bőrgyógyásztól

Miért fontos a biztonságos, egészséges kozmetikumok használata? Miért tesz jót bőrünknek, ha aloe verával ápoljuk?


Bőrünk a legnagyobb szervünk és egyben a szervezet első védelmi vonala, amely folyamatosan ki van téve a környezeti hatásoknak. Szervezetünk meghálálja, ha tartózkodunk a mesterséges kozmetikumoktól és helyettük egészséges kozmetikumokat
használunk...

.

 

Bőrgyógyász szemmel milyen hatást tulajdonít az Aloe vera-nak?


Teljes könyveket tölt meg az aloe vera pozitív hatásainak felsorolása, és a kutatása még közel sem fejeződött be. Ma már tudjuk, hogy az elődeink által egyszerűen "csodatevőnek” titulált aloe vera növény „varázserejét” a több mint 150 hasznos hatóanyag szinergiájának köszönheti, így tucatnyi bőrproblémára is természetes megoldást nyújthat.

Viszont ezek a hatások csak akkor jelentkeznek, ha megfelelő alapanyagból készülnek a termékek, ezért kerülöm azokat a készítményeket, amelyek nem rendelkeznek minőségi tanúsítvánnyal. Az LR ebből a szempontból is megbízható, biztonságos megoldást kínál. Másrészről szakmai véleményem szerint az Aloe Via termékek egyedülálló hatékonyságát a megfelelő aloe vera zselé és más gyógynövények bio kivonatainak kombinációja adja.

 

Melyik Aloe Via terméket ajánlja elsősorban?


A legtöbb kozmetikum tartalmaz mesterséges anyagokat, amelyeket érdemes elkerülni az egészségtudatos felhasználóknak. Hosszabb távon már néhány kozmetikum lecserélése Aloe Via termékekre is jelentősen csökkenti a kémiai terhelést, tovább növelhető a pozitív hatás, ha minél több kategóriában váltunk biztonságos LR kozmetikumra. Minél nagyobb arányban cseréljük le az általános kozmetikumokat biztonságos termékekre, annál kisebb kockázatot vállalunk. Aki odafigyel az egészséges életmódra, az nem hagyhatja figyelmen kívül a kozmetikumait sem.

Miért fontos a biztonságos, egészséges kozmetikumok használata?


Bőrünk a legnagyobb szervünk és egyben a szervezet első védelmi vonala, amely folyamatosan ki van téve a környezeti hatásoknak. Szervezetünk meghálálja, ha tartózkodunk a mesterséges kozmetikumoktól és helyettük egészséges kozmetikumokat használunk, mivel így megelőzhetjük, hogy a pórusokon át a szervezetünkbe jussanak nem kívánatos anyagok, amelyek a bőrszövetet behálózó érhálózatok közvetítésével az emberi test minden pontjára eljuthatnak és megbetegedést okozhatnak. Az összes Aloe Via termék mentes a veszélyes parabén és ásványi anyagoktól.


Miért biztonságos megoldás az Aloe Via termékcsalád az egész család számára?


Az Aloe Via termékek hatásossága, a mesterséges vegyületek helyett, az aloe vera zselé és a gyógynövények bio kivonatainak szabadalmaztatott kombinációjának köszönhető, amelyek kíméletesen, de mégis erőteljesen ápolják a bőrt. Az összes Aloe Via termék Németországban készül a legszigorúbb minőségi szabványok szerint, emellett a nagy presztízsű, független Dermatest Intézet szigorú ellenőrzése garantálja a biztonságos végeredményt.

Kinek ajánlja az Aloe Via termékcsaládot?


Manapság sajnos az általános kozmetikumok sem mentesek a vegyi anyagoktól, amelyek kockázatot jelenthetnek az emberi egészségre. Jó szívvel ajánlom az Aloe Via termékcsaládot mindenkinek, aki tudatosan igyekszik csökkenteni az általános kozmetikumok által az emberi szervezetre nehezedő kémiai terhelést és biztonságos, egészséges megoldást keres a mindennapi testápolásban az egész család számára. Különösen fontos, hogy a gyermekek minél kevesebb szükségtelen vegyi anyaggal kerüljenek kapcsolatba, erre nyújt megoldást az Aloe Via termékcsalád. Most már mi is előszeretettel használjuk az Aloe Via termékeket a családunkban.